torsdag den 24. oktober 2013

Tantra massage foredrag ..Livsglædecentret v/ Susanne Mikaella Veierbæk

  En spændende aften, med foredrag om :

 

Tantramassage for mænd og kvinder

 Vil du have mere Livsglæde? Mere energi? Så er Tantra massagen måden, det foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og masser af stearin lys. Du ligger nøgen på en bred madras, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af, give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud.
Det er en sensuel sanselig hel kropsmassage med olie og blid musik. Jeg starter med en kort meditation, hvor jeg guider dig ned i din krop, dine følelser og tanker.

Du vil blive masseret med blide nærværende berøringer. Intuitivt healende lader jeg mine hænder massere dybt og  stille, så dine indre spændinger løsner sig og du vil slappe mere af, så du vil få mulighed for at opleve endnu mere velvære.

Du vil blive masseret ned over ryggen, ballerne og benene. Du vil også blive masseret på hele forsiden af kroppen: hovedet, armene, hænderne, brystkassen, maven, området omkring dine kønsorganer, dine kønsdele, lår, ben og fødder. Hele massagen bliver udført i fuld overensstemmelse med dig - dine grænser og er en meget nydelsesfuld massage.  Tantra handler om at være til stede i nuet - i Tantra nyder man processen.
Du skal afsætte 2 timer.
Jeg er giver, du er modtager.
 
 

 Hvorfor vælge Tantra Massage?
  • Styrkelse af din seksualitet og selvaccept
  • Mere energi
  • Ren velvære for din krop
  • Indre ro, afstresning
  • Berøring er dit hjertes sprog:
    Din krop vil elske dig for den gave, det er at blive masseret
  • Det er hele din krop - der bliver berørt
Muligheder
Udover at tantra massage er en utrolig behagelig oplevelse. Kan den afhjælpe med mgl rejsning, for tidlig/sen udløsning, mgl lyst , underlivssmerter, incest og overgreb.  Individuelle forløb sammensættes så det passer dig : fx tantra massage, vekslet med sexolog samtale
Bliv en bedre elsker/elskerinde .. Et forløb med teori om kvinde/mand, lyst punkter, øvelser kombineret med tantra massage .. tantra massage, sexolog samtale og tantra massage 
 

Som mand er det helt normalt at få rejsning, om den er slap, halvslap, halvstiv eller stiv er helt i orden. Det handler ikke om at præstere og dit køn vil tage den form som den ønsker. Lyst og tændthed er naturlige følelser.
Det handler ikke om udløsning eller orgasme, skulle det ske er det i orden, men ikke noget man kan ”bestille”
Det jeg hører tit er at det er bedre end sex, og at den energi der kommer ud i en udløsning, forplanter sig i hele kroppen til indre orgasme.

 
Fordomme om Tantra.


• Tantra-massage er en seksuel ydelse - en slags skjult prostitution
• Tantra-massage er kun for kvinder. Mænd gider ikke den slags selvudvikling

"De fleste mennesker har ikke så meget viden om hvad tantra-massage er - eller også er deres viden præget af forestillinger og fordomme, måske fordi de ikke har prøvet en tantra-massage, eller fordi de har prøvet en massage hos en massør, der ikke er dykket så dybt ned i den ældgamle tantriske viden om kærlighed, om energi og bevidsthed og om den erotiske energi som vores kraftigste og mest forvandlende energi. Man kan let komme til at tænke på tantra-massage som en 'fræk' oplevelse, og man skal næsten opleve en massage eller tale med nogen, der har prøvet det, for at forstå at en tantra-massage er meget, meget mere end erotisk. Det er først og fremmest en utrolig sanselig oplevelse, hvor man via sanserne lukker op til de indre verdener, og derefter er det også muligt at vække den erotiske energi og bruge den til at bane sig vej gennem alt det, vi tror vi er, til daglig - alle vores forsvar, barrikader, forestillinger - så vi kan opleve vores hjerte, vores maskulinitet eller femininitet, vores sande natur, direkte og uden ord. Når vi forlader tankerne og åbner sanserne, og lader os flyde med på den erotiske energi, kan vi få en direkte erfaring af hvem vi virkelig er - og det er det unikke ved en tantra-massage: massørens kærlige og vidende berøring kan guide til en dyb og livsforvandlende oplevelse af hvem du virkelig er, en fuldstændig praktisk og ordløs erfaring, som du kan bruge til at skabe dit liv efter helt nye rammer: dit hjertes'."

Ingen kommentarer:

Send en kommentar