tirsdag den 10. juni 2014

Når katastrofen indtræffer........og mænd blir skilt...

jeg har i dag læst i Metroexpress om dette her..:
Ynkelige mænd driver kvinder til vanvid

Ulykkelige danske mænd tigger ekskærester om at komme tilbage, men 4 ud af 10 kvinder har bedt dem stoppe med at kontakte dem. Ynkeligt og ydmygende, siger eksperter. Hvad er det der gør at mange"mænd " ikke kan være alene....singler....og nyde det....

»Sjovt, vi sad lige og snakkede om utidig kontakt med ekskærester, grinede Josefine Rasmussen i går, da metroxpress i Nørrebroparken, København, henvendte sig til de 23-årige kvinder for at spørge, om ekskærester kryber og ynker for at få dem tilbage. »Please, tror du ikke nok, det kan blive os igen, skrev min eks,« husker Josefine Rasmussen »Ja, fyre har generelt svært ved at forstå, at et forhold er slut,« sagde Sigrid Pedersen. »De fleste piger har fået kiksede og lidt pinlige kom-tilbage-beskeder fra ekser,« fortalte Anna petersen.

Kvinderne slog fast, at det det giver bagslag, når fyre tigger.

Dette gælder helt sikker osse for en masse kvinder, men der kan man jo så sige..at det er nemt for mænd at sige JA til at ta dem tilbage, så er de fri for at BE dem komme hjem..gg...det er jo bare sjældent dem der danner par, der har det sådan.. men de ku måske blive det, nyt håb for singler...


"Søde ,dejlige Nanna nougatmus, jeg er intet uden dig. Giv mig en sidste chance. Husker du ikke vores nat foran bålet sidste sómmer. Kh Martin mus"..

Med ynk, klynk, og løfter om romantik bod og bedring forsøger danske mænd at vinde ex kæresten tilbage, men Nanna vil ikke være hans nougatmus, så hun må bede ham stoppe sit forsøg, og hun er IKKE alene. 40% af de 30-49 årige danske kvinder svarer i undersøgelsen YouGov har lavet for Metroex.

Tallet afslører osse at det oftest er kvinderne der slår op, efter at hun i mdrvis har taalt med veninden - ikke manden - om, at de sjældent har go sex,sjældent går ud sammen, sjældent er tætte sammen.. og her er der hjælp at hente i Winnie Haarløvs bog, førstehjælp til knuste hjerter.
Hun siger (som parterapeut) det er ganske typisk, Tilbage sidder manden - rystet og chokeret men kærestesorger. Han troede ellers at alt gik godt. Han falder så ind i en feminin manderolle, lægger sig ydmygt ned og tigger hende om at komme tilbage. Det virker bare modsat. Hun kan ikke holde det ud..og ber ham stoppe siger hun. Behold din værdighed, mand.Sig blot at du vil kæmpe for kærligheden, råder hun. Når nærhed og erotik forsvinder,bør de være handlekrsftige og gribe ind,før det er for sent. Ingen kvinder vil ha en mand med våde hundehvalpeøjne og uden selvrespekt..

Jeg har en erfaring som single pige....med gifte mænd.. de lever i et ægteskab hvor alt det praktiske fungerer.. og hvor aftaler bliver noteret, gaver købt, tøjet vasket osv... men sex er en by i Rusland,og så vil de ha en anden til alt det sjove... de TØR ikke gi slip på trygheden.. og mon ik i bund og grund det handler om tryghed alt sammen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar