torsdag den 19. september 2013

Fri med løn....gav tid til reflektion, og en tur i haven...

- opløftende at aflevere sit "arbejde " hos forældrene, for så at få fri fra kl 18 til 08 , med fuld løn... livet er skønt....

Campingvognen er tjekket og fundet i orden, pæretræet bugner af lækre små søde pærer, haven passer sig selv pt.. græsset er slået.. græskarne vokser som de skal... snart skal der tages frø af Lathyrus og ikke mindst Stolte Kavalerere,.....Til næste sommers blomsterpryd..

De fine små gule æbler venter, på træet og på græsset, på at blive lavet til saft.... Naboens æbler , der ligger på græsset , venter på at blive samlet op og lavet til grød, til fryseren..(min)

De gode frikadeller ,stegt i Oreby, lå lige for , som aftensmad med en skefuld rødkål... og en kande the,.,. en sand fornøjelse...

Dagens tarot, Stokkenes knægt;
Rejser, Intuitiv kreativitet, Intensitet, Livsglæde, Bevægelser, Forandringer, Boblende energi...
Meget rammende, med den forestående Uddannelses start , denne weekend..

Dagens andet kort, 3 Bægre ;
Hav tillid til dine medmenesker, Du føler dig på toppen, når du virklig svinger med dine omgivelser.
At arbejde sammen om et fælles mål med personer, som du holder af, kan give masser af energi.. Udnyt det..

Det er jo slet ik tosset...
Tak, for de fine beskeder,...

c",)


 
      symboliserer det rastløse, entusiastiske ildtegn, som altid søger nye veje. Når du trækker dette kort, er det et tegn på, at en væsentlig frygt er ved at blive konfronteret og overvundet, og du vil opleve en vital ny energi, så snart frygten er frigjort. Frygten er allerede blevet frigjort indadtil, og der er en ny voksende selvbevidsthed. Forfølg og frigør dig fra din frygt. Herefter vil du kunne bevæge dig i nye retninger. Disse nye retninger vil kunne betyde forandringer i boligsituationen, i familien eller blandt venner. : Stokkenes Knægt symboliserer det rastløse, entusiastiske ildtegn, som altid søger nye veje. Når du trækker dette kort, er det et tegn på, at en væsentlig frygt er ved at blive konfronteret og overvundet, og du vil opleve en vital ny energi, så snart frygten er frigjort. Frygten er allerede blevet frigjort indadtil, og der er en ny voksende selvbevidsthed. Forfølg og frigør dig fra din frygt. Herefter vil du kunne bevæge dig i nye retninger. Disse nye retninger vil kunne betyde forandringer i boligsituationen, i familien eller blandt venner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar