tirsdag den 15. oktober 2013

Mine sidste Krystalkøb... Fra Den Spirituelle Krystal.

Krystalparty hos Kit Yndal Hampmark.

"Den Spirituelle Krystal, Rone Klint"


 
Space Pyrit:
 
Lemurien Krystal:
 
Senenit x 2: Giver klarhed i tanker og udvider opmærksomhed fra en selv til andre omkring dig. Giver lydhørhed, men samtidig vægt bag beslutninger. Fjerner reserverthed og hjælper en med at anskaffe de materialistiske ting der skal til i ens arbejde. Giver ens sund dømmekraft og kan give den fornødne indsigt der kræves for at kunne vurdere situationen.
 
Odsidian: Kan flytte grænser,gi afklarethed og forståelse.fremmer kreativitet på alle niveauer. Giver oprigtighed, ærlighed og dybere indsigt i ens virke og gøremål.
 
Flourit:  kan styrke og samle psykiske evner. Hjælper med at få focus på, at målrette tanker og ønsker.
 
Angelit: En blid sten med ømhed og mildhed. Skaber kontakt til engle, og er et must for enhver person der søger healing.Angelit er en af de lyseblå sten der kan bruges i forbindelse med transformation af vrede. Når vi tænker på vrede som en afskårethed fra andre giver det god mening at en kommunikations sten vil kunne hjælpe til at hele forhold til andre og også til en selv.
Angelit er også god på de dage hvor alting går galt, nogle bebrejder andre nogle bebrejder dem selv, i begge tilfælde kan Angelit bringe en tilbage til indre balance.
 i oplagte rækkefølge.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar